Inloggen | Zoeken
 Zoeken
Service project 2007 / 2009 – Gouwedeal
Over Gouwedeal:
Gouwdeal is een heus Waddinxveens/ Boskoops gezelschapsspel a la Monopoly. Een leuk bordspel, waarmee tegelijkertijd de goede doelen worden gesteund. Het spel is in samenwerking met Rotary Boskoop helemaal zelf ontworpen en samengesteld. Het spel ziet eruit als Monopoly, echter zijn de spelregels geheel anders en verrassend. Ook zijn de welbekende straten vervangen door lokale sponsors. Kortom een perfect cadeau.

Over de doelen:
Het belangrijkste is, net als bij onze andere projecten (Helicopter project 2002, Wadlekker 2003, Kartevenement 2004, Brug to Bridge fietstocht 2005), het steunen van lokale of nationale/internationale goede doelen. Samen met de Rotary is voor dit bord spel een ongekend bedrag van rond de 25.000,- euro verzameld. Dit geld is bijeengebracht door de verkoop van sponsorplekken op het bordspel en door de verkoop van de spellen (€ 25,- per stuk). De goede doelen waarvoor dit alles uit de kast is gehaald zijn;
 
  • CliniClowns in Gouda
  • De speciale scoutinggroep ‘Dino’s’ in Boskoop (voor kinderen met een beperking)
  • De stichting Gered Gereedschap (landelijke vereniging die gereedschap inzamelt, opknapt en op aanvraag verstuurt aan ontwikkelingsprojecten)
  • Het Gehandicaptenteam van voetbalvereniging Be Fair in Waddinxveen

Service project 2005 – Van brug naar bridge

Het service project van RT143 in 2005. Er werd met twee ‘vergaderfietsen’ van de hefbrug van Waddinxveen naar de Towerbridge in Londen gefietst. Met de monsterrit werd geld opgehaald voor ‘De Bruggen’ in Waddinxveen. Ook werd namens de gemeente Waddinxveen de Bernard Penning overgebracht naar het Churchill museum in Londen.

Van brug naar bridge