Inloggen | Zoeken
 Zoeken
Santa Run 2018 loop met ons mee


Op zaterdag 22 december as. rennen of wandelen honderden kerstmannen en vrouwen, jong en oud 3 kilometer door Waddinxveen  tijdens de zesde editie van dit geweldig leuke event.

Op deze dag zullen de straten in Waddinxveen, in navolging van steden als Milaan, London, Sydney en inmiddels tientallen steden en dorpen in Nederland rood kleuren. Honderden Kerstmannen en kerstvrouwen zullen een eenvoudig parcours van ruim 3 kilometer afleggen. Sommigen zullen dit hardlopend afleggen, anderen wandelend, een aantal met de hond, of met een kinderwagen, of in een rolstoel maar in ieder geval zal iedereen hetzelfde rode kerstpak dragen.

Waddinxveen is in beweging en ook nog voor het goede doel. De deelnemers en organisatie steunen drie goede doelen in Waddinxveen. Het gaat om de fun en niet om de prestatie. En gezamenlijk zorgen wij dat de Goed Doelen hun werk kunnen verrichten.

SANTA RUN 2018 WADDINXVEEN LOOP MET ONS!


Bestel hier uw Santarun pakken voor de aankomende SANTARUN.

____

De Nederlandsche Tafelronde, een actieve en inspirerende organisatie Een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert, die tegelijkertijd stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en die zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden. Een club voor mannen tussen de ca. 25 en maximaal 40 jaar. Een club die aan service doet, dat zeker. Want naast (internationale) vriendschap en persoonlijke ontplooiing is het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk.

Een actieve Tafelaar kan veel aan zijn lidmaatschap hebben. Tafelavonden, die tweemaal per maand worden gehouden, zijn veelal het platform van boeiende discussies, vaak naar aanleiding van een presentatie van één van de leden of een gastspreker. De kennis, maar ook de typische problemen van iemand met een ander beroep, andere inzichten, persoonlijke ervaringen en meningen, iedere Tafelaar biedt wel iets unieks.