Inloggen | Zoeken
 Zoeken
Tafelronde 143 laat de kurken knallen!

Het jaar 2015 is alweer bijna ten einde, tijd voor champagne.
De Tafelronde 143 helpt u dit jaar wederom graag aan een uitstekende champagne om de jaarwisseling te vieren en relaties en goede vrienden te trakteren. Wij kopen deze maand de Brut Grande Réserve in bij het befaamde champagnehuis G. Gruet & Fils. Met een goede inkoopkorting en eigen transport kunnen wij deze fles voor een zeer scherpe prijs aan u leveren en toch geld overhouden voor twee goede doelen:

Stichting Jarige Job
Want wist u dat in Nederland meer dan 60.000 kinderen tussen de 4 en 12 jaar hun verjaardag niet kunnen vieren? Simpelweg omdat er thuis geen geld voor is? Op de mooiste dag van het jaar zijn er geen cadeautjes, geen ballonnen en geen traktaties voor op school. Uit schaamte melden deze kinderen zich op hun verjaardag soms zelfs ziek. Stichting Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samen leving op een verjaardagsbox. Met onder meer feestelijke versiering, wat lekkers voor de klas en natuurlijk mooie cadeaus.

Sinds de oprichting maakt Jarige Job een ware vliegende start door. In 2010 werden 1.500 verjaardagsboxen uitgegeven, dit aantal is gegroeid naar 10.000 verjaardagsboxen in 2012.

In 2015 wil Jarige Job alle kinderen (61.000) bereiken die sociaal geïsoleerd zijn geraakt doordat ze opgroeien in armoede. Jarige Job wil er zeker van zijn dat alleen de ouders worden ondersteund die dat het meest nodig hebben. Daarom is gekozen voor samenwerking met de Voedselbank. Van de gezinnen die daar geregistreerd staan is het duidelijk dat ze in financiële nood verkeren. Zie ook www.jarige-job.nl

Stichting Philadelphia
Stichting Philadelphia is een landelijke zorginstelling gericht op mensen met een verstandelijke beperking. Bij het Kort Verblijf Tehuis (KVT) in Boskoop kunnen kinderen met een ver standelijke beperking logeren. Het gaat om kortdurende behandelingen gericht op herstel, om crisis opvang of overbruggingsplekken of om simpelweg de thuissituatie even te ontlasten. Het KVT probeert een gezinssituatie te creëren en wil dat de kinderen zich thuis voelen.

Het is daarom belangrijk om leuke dingen te doen. Zoals op zaterdag een wandeling in het bos maken, in de tuin springen op de trampoline of samen fietsen. Om dit soort lichtpuntjes mogelijk te maken willen we een bijdrage doen voor een tandem en/of een mammoetskelter voor deze kinderen.